FLAGDAGSMAGASINET 2024

I 2022 udgav vi for første gang i mange år et fysisk magasin – før Flagdagen. Det blev en kæmpe succes. Magasinerne blev revet væk og vi gentager det nu for tredje år med største fornøjelse og har fundet gode temaer og hyret dygtige journalister. 

Så i anledning af Flagdagen for Danmarks Udsendte udgiver  Folk & Sikkerhed Flagdagsmagasinet 2024. 

Et 72-siders lækkert magasin med historier fra ind- og udland. Hvor vi dykker ned i de nye veteraner, hvad det vil sige at være pårørende, taler med dem, som ingen ved noget om – og sætter fokus på de store missioner og operationer, som har været skelsættende for Danmark som krigsførende nation.  

Vi samler ligeledes hilsner fra kendte og ukendte, der taler om baglandet, laver spændende interview og taget historiske dyb ned i en række internationale missioner. 

Få inspiration, input og ideer til årets kommende flagdagstaler og lær mere om, hvor Danmarks udsendte har været, hvad de har lavet – og hvem, det er, som nationen Danmark sender ud til krig, kriser og katastrofer. 

Copyright

Du er mere end velkommen til at bruge hele eller dele af magasinet på egne medier. Såfremt I gør det, beder vi jer om at linke direkte til Flagdagen.dk og kreditere foreningen Folk & Sikkerhed. 

Bestil inden 15. august og få det leveret direkte i din postkasse d. 1. september 2024. 

Bestil ved at klikke her

Prisen er inkl. moms og forsendelse til 1 adresse. Prisen i parentes er efter 15. august, da vi så desværre må benytte en noget dyrere postservice.

  • 1 magasin er 45 kr. (75 kr)
  • 25 magasiner: 650 kr.
  • 100 magasiner: 2.200 kr.
 

Tidligere års udgivelser